Доставките се извършват с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на клиента, в срок от 1 до 3 работни дни. Цените на доставките са посочени в сайта orendabooks.com. Всяка направена поръчка през сайта се потвърждава чрез телефонно обаждане от наша страна.

Клиентът посочва дали доставката да се извърши до офис на куриер или до негов адрес, като съответно си заплаща разходите по доставката. 

За повече информация се свържете с нас на тел. 0895 51 51 15

 

Цени


Всички цени на Продуктите или Услугите са крайни, обявени са в лева /лв./, с включено ДДС и всички други изисквани данъци или такси. Търговецът има правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на Потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била посочена в уебсайта по време на правене (създаване) на поръчката, независимо дали е по-ниска или по-висока от настоящата. При допуснати технически грешки в публикуването на информацията, виртуална книжарница издателство „Оренда“ има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на Потребителя, освен да възстанови в 14-дневен срок сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива. Всички продукти, включително такива в промоция или намаление, се продават и доставят до изчерпване на количествата, дори това да не е изрично отбелязано в уебсайта.

Условия за връщане на стока

Закупена стока може да бъде върната в срок до 14 работни дни, считано от деня на получаването, ако не е разпечатвана, надраскана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителите. Разходите по връщането на артикулите са за сметка на купувача.

Замяна на стока

Поръчаните книги могат да бъдат заменени в случай, че не са разопаковани и ползвани и търговският им вид е запазен. Разноските за куриер по всяка замяна са за сметка на купувача, освен в случаите на грешка от страна на търговеца.

Плащане

Заплащането на поръчката Ви от orendabooks.com става при доставката на куриера, като наложен платеж. При специални случаи, например когато искате да направите специална изненада подарък на любим човек, можете да се свържете с нас, за да уговорим алтернативно банково или друго плащане и доставка.

Други условия

1. Търговецът доставя и предава стоката на Ползвателя в определения при сключването на договора срок.

2. Ползвателят трябва да прегледа стоката в момента на доставката и предаването ѝ от Доставчика и ако не отговаря на изискванията, да уведоми за това незабавно Доставчика.